Kontrollera om dina uppgifter som är kopplade till ditt telefonnummer har komprometterats

Ditt telefonnummer används ofta för att identifiera dig när du skapar ett konto på en webbplats eller i en app. Om du inte är säker på om konton som är kopplade till ditt telefonnummer är säkra kan du kontrollera dem med Kaspersky-programmet. Programmet använder ditt telefonnummer för att upptäcka om associerade konton har äventyrats och din data riskerar att bli tillgänglig för allmänheten.

Kontrollera om konton som är kopplade till ditt telefonnummer har utsatts för intrång

Se även

Kontroll för Identitetsstöld